Fysiotherapie en revalidatie

Fysiotherapie gaat in de basis om de behandeling van lichamelijke klachten bij beweging, fysieke inspanning of bepaalde houdingen. Revalidatie is een medische term voor het herstellen (weer valide worden) na een ongeval of operatie. Zeker na een blessure, operatie of ongeval kan het zijn dat u (pijn) klachten heeft op het gebied van beweging, is de conditie verminderd of zijn er sommige houdingen of bewegingen die u opnieuw moet opbouwen.

We helpen onze patiënten herstellen na onder andere:

  • Een operatie aan de knie, heup of schouder
  • Blessures ontstaan tijdens sporten of topsport
  • Een bypass, hernia of andere ingrijpende operatie
  • Uiteenlopende oncologische behandelingen
  • Een totale heup – of knie prothese

Juiste behandeling voor uw klacht?

Bij FysioStiens zetten we juist u als persoon centraal, omdat klachten verschillende oorzaken kunnen hebben. We behandelen dus geen klachten, maar mensen met klachten. Tijdens een eerste afspraak werken we samen toe naar een behandelvoorstel. Twijfelt u wat de juiste aanpak is om te herstellen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

 

Onze fysiotherapeuten Anouck Bletterman en Martijn Langendijk houden zich bezig met de behandeling van patiënten die willen revalideren na een ongeval, operatie of (sport) blessure. Bekijk deze video over onze praktijk, Anouck komt bij 0.25 in beeld 🙂