Valtraining voor ouderen

Het jaarlijkse aantal valincidenten bij 65-plussers bedraagt meer dan 1 miljoen per jaar in Nederland. Een val kan grote gevolgen met zich meebrengen, zoals gezondheidsproblemen, afname in sociale activiteiten of verlies van zelfstandigheid. Daarom is FysioStiens gestart met het fysiotherapie programma ‘valtraining.’ Hierin trainen we uw balans en een effectieve methode om na een val weer op te staan. De training is geschikt voor mensen met een valrisico, valangst of die een valincident hebben meegemaakt. De valtraining geven we in een groep van maximaal 5 personen voor een periode van 6 weken. Daarna start er weer een nieuwe groep.

Valtraining de juiste stap?

Bij FysioStiens zetten we u als persoon centraal. Twijfelt u of valtraining voor u de juiste aanpak is of wilt u graag deelnemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Onze fysiotherapeut Anouck Bletterman houdt zich bezig met valtraining binnen onze praktijk. Maak gerust een afspraak of bekijk deze introductievideo over onze praktijk, Anouck komt bij 0.25 in beeld 🙂