Even voorstellen

Hieronder vindt u een overzicht van alle teamleden van FysioStiens. Elke fysiotherapeut heeft naast de reguliere fysiotherapie een eigen specialisme met bijpassende aanpak. Een sprekend voorbeeld is Anouck. Ze heeft een Master in fysiotherapiewetenschap en helpt patiënten die last hebben van etalagebenen of revalideren na een (sport) blessure. Lees gerust meer op de profielen van onze getalenteerde en gedreven teamleden; of bekijk een filmpje.

Cor Doornbos

Cor Doornbos

Manueel therapeut, algemeen fysiotherapeut

“De persoonlijke omstandigheden en de unieke eigenschappen van ieder mens maken dat iedere behandeling maatwerk moet zijn.”

Susanna Joostema-Bergsma

Susanna Joostema-Bergsma

Bekkenfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut

Ik wil het onderste uit de kan halen bij de mogelijkheden voor de patiënt. Samen met de patiënt ga ik dan op zoek naar de mogelijke oorzaak van zijn of haar klachten.”

Anouck Bletterman

Anouck Bletterman

Algemeen fysiotherapeut

“Mensen in hun eigen situatie van A naar B vooruit bewegen, samen werken aan optimaal herstel is mijn streven. Denk aan lopen naar de supermarkt of een topsporter weer op niveau krijgen.”

Nynke Canrinus

Nynke Canrinus

Kinderfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut

“Ik help kinderen met evenwicht tussen belasting en belastbaarheid. Het is mooi om vanuit de beginsituatie te ondersteunen en zo bagage mee te geven voor de toekomst.”

Emma Doornbos

Emma Doornbos

Algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut i.o.

“Samen werken aan herstel, op een manier die bij de persoon en zijn/haar mogelijkheden past. Door het persoonlijk maken van de behandeling werken we niet alleen aan doelen op de korte termijn, maar ook aan het behouden hiervan op de langere termijn.”

Sebastiaan Meerman

Sebastiaan Meerman

Algemeen fysiotherapeut

“Graag ga ik, samen met u, op zoek naar de oorzaak van uw gezondheidsprobleem. Denk hierbij aan problemen of klachten die u ervaart tijdens het dagelijkse leven, tijdens het beoefenen van sport of tijdens uw werkuren. Hierbij vind ik het belangrijk om, ook samen met u, op zoek te gaan naar een duurzame oplossing voor uw specifieke situatie.”

Anita Siebring

Anita Siebring

Kinderfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut

“Kinderen laten groeien op diverse vlakken van hun motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen is waar ik naar streef.”

Marieke Goudswaard

Marieke Goudswaard

Bekkenfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut

Rigine Attema-van Abbema

Rigine Attema-van Abbema

Praktijkassistente

“Goed luisteren is cruciaal om de patiënt zo goed mogelijk te helpen bij zijn afspraken met de Fysiotherapeut, we behandelen immers bij FysioStiens geen klachten, maar mensen met klachten”

Anne Florine Vroom

Anne Florine Vroom

(Kinder)bekkenfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut

“Ik vind het een leuke uitdaging om kinderen met plas-, en poepklachten op een speelse wijze te leren hoe de plas-, en poepfabriek werkt. Daarnaast is het van groot belang om de ouders/verzorgers te betrekken om de plas-, en poepklachten te verhelpen.”