Anita Siebring – Kinderfysiotherapeut FysioStiens

Functie: Kinderfysiotherapeut
BIG-nummer
: 79913830204

Quote “Kinderen laten groeien op diverse vlakken van hun motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen is waar ik naar streef.

Waarom ben je kinderfysiotherapeut geworden?

Tijdens het werken als algemeen fysiotherapeut kreeg ik de kans mij te specialiseren tot kinderfysiotherapeut. Na korte tijd wist ik het zeker: met kinderen werken is wat ik wil doen. Daarom ben ik na de 4 jarige opleiding master kinderfysiotherapie me dan ook volledig gaan richten op het onderzoeken en behandelen van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Wat is je expertise binnen Fysio Stiens?

Als kinderfysiotherapeut zie ik kinderen van alle leeftijden binnen de praktijk. Bij kinderen van 0-2 jaar kom ik voor behandeling aan huis. Bijvoorbeeld als er sprake is van een voorkeurshouding of wanneer een kind motorisch niet goed lijkt mee te komen voor zijn leeftijd. Ik voorzie ouders van tips/adviezen en oefeningen, zodat het kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Ook het basisschool kind dat moeite heeft om mee te komen met de schrijflessen in de klas, de gymlessen of andere motorische activiteiten help ik graag met leuke oefeningen. Naast de motorische problemen help ik ook graag het sportende kind om weer zonder pijnklachten en beperkingen mee te komen bij het sporten. Over sporten gesproken: in mijn vrije tijd tennis ik graag en ben dan ook vaak op de baan te vinden!

Je kunt mij vinden op de praktijklocaties Stiens en Berlikum