Anouck Bletterman – Algemeen fysiotherapeut FysioStiens

Functie: Algemeen fysiotherapeut
Tevens: Fysiotherapiewetenschapper
BIG-nummer: 89913319304

Quote “Mensen in hun eigen situatie van A naar B vooruit bewegen, samen werken aan optimaal herstel is mijn streven. Dat kan klein of groot zijn; denk aan lopen naar de supermarkt, makkelijker kunnen opstaan of een sporter weer op niveau krijgen.”

Waarom ben je fysiotherapeut geworden?

Tijdens mijn topsport carrière in de karatesport besefte ik hoe belangrijk het is om goed en blessurevrij te kunnen bewegen. Als fysiotherapeut combineer je het bewegen met het zorgen voor mensen en dat fascineerde mij. Ik haal er veel voldoening uit als ik mensen vooruit kan helpen middels oefentherapie, coaching, massage én een luisterend oor. Mijn master maakt het plaatje inhoudelijk gefundeerd.

Wat is je expertise binnen Fysio Stiens?

Feitelijk ben ik algemeen fysiotherapeut en zie ik mensen in alle leeftijden vanaf 18 jaar. In de dagelijkse praktijk ben ik vaak bezig met revalidatie bij oncologie, na (sport)blessures of na een totale heup- of knie prothese. Daarnaast ondersteun ik alle patiënten van FysioStiens die last hebben van etalagebenen. Leefstijl coaching is me ook op het lijf geschreven; zelf fiets ik elke dag naar mijn werk (30 kilometer heen en terug), doe ik twee keer per week aan karate en ben ik bewust bezig met afwisseling in gezonde voeding.