Emma Doornbos – Algemeen fysiotherapeut FysioStiens

Functie: Algemeen fysiotherapeut
BIG-nummer: 49923074904

Quote “Samen werken aan herstel, op een manier die bij de persoon en zijn/haar mogelijkheden past. Door het persoonlijk maken van de behandeling werken we niet alleen aan doelen op de korte termijn, maar ook aan het behouden hiervan op de langere termijn.

Waarom ben je fysiotherapeut geworden?

Als fysiotherapeut sta je in direct contact met de patiënt en we bekijken samen hoe we van de huidige situatie naar de gewenste situatie kunnen komen. Ik denk dat een persoonlijke benadering grote toegevoegde waarde heeft, wat door goed luisteren en een open communicatie over en weer bepaald wordt. Het samen zoeken naar hoe we doelen kunnen bereiken, op díe manier dat het voor u werkt: dat is een ontzettend leuk en uitdagend proces om deel van uit te mogen maken. 

Wat is je expertise binnen Fysio Stiens?

Ik ben algemeen fysiotherapeut, afgestudeerd in juni 2017. Voordat ik aan de fysiotherapie-opleiding begon, heb ik één jaar bewegingswetenschappen gestudeerd. In het afgelopen jaar heb ik een aantal cursussen gevolgd, waaronder Kinesiotaping en het Mulligan concept. Het is leuk en interessant om via cursussen of lezingen nieuwe informatie en vaardigheden op te doen, om deze vervolgens in te kunnen zetten in de praktijk. Ik zie als algemeen fysiotherapeut een grote verscheidenheid aan patiënten, zowel op de praktijk als aan huis. Daarnaast begeleid ik mensen in groepsverband of individueel in onze oefenzaal. Om zelf fit en gezond te blijven breng ik geregeld een bezoekje aan de sportschool en ik heb stiekem nog de wens om op een dag een sport als kickboksen op te pakken.