Rigine Attema-van Abbema – Praktijkassistente FysioStiens

Functie: Praktijkassistente

Quote “Goed luisteren is cruciaal om de patiënt zo goed mogelijk te helpen bij zijn afspraken met de fysiotherapeut, we behandelen bij FysioStiens geen klachten, maar mensen met klachten”

Praktijkassistente bij FysioStiens, vertel?

Hiervoor heb ik 8 jaar bij de Rabobank gezeten en enkele jaren thuis gewerkt en gestudeerd (opleiding medisch registratie assistente) na de geboorte van mijn kinderen. Ooit ben ik hier voor bekkenklachten geweest en toen ze iemand zochten, ben ik na een tip van Susanna op gesprek geweest, een week later zat ik hier. Het zakelijke aspect in de administratie, het zorgzame aspect in het contact met de patiënten en het gezellige aspect in de samenwerking met alle collega’s maakt het een leuke afwisselde baan!

Wat is je expertise en rol binnen FysioStiens?

Het leuke is dat je echt onderdeel bent van het team! In mijn rol als spin in het web ben ik het eerste aanspreekpunt aan de balie en aan de telefoon, ondersteun ik collega’s met het beheren van hun agenda’s en ben ik een luisterend oor voor patiënten die een afspraak maken of aan de balie komen. Goed luisteren is belangrijk, zo help ik samen met de fysiotherapeuten onze patiënten zo optimaal mogelijk. We behandelen bij FysioStiens geen klachten, maar mensen met klachten.

Tip: In deze video introduceren we de praktijk FysioStiens en komt Rigine in beeld 🙂