+31 (0) 58 257 52 50

FysioStiens biedt kinderfysiotherapie aan bij Jelle Eijzenga Fysiotherapie in Berlikum

Vanaf september 2021 is kinderfysiotherapeut Anita Siebring op donderdag aanwezig in de praktijk van Jelle Eijzenga in Berlikum.

Kinderfysiotherapie richt zich op kinderen tot 18 jaar met motorische ontwikkelingsproblemen en groei gerelateerde klachten. Hierbij kun je denken aan een voorkeurshouding bij baby’s, een vertraagde motorische ontwikkeling, veel struikelen/vallen, schrijfproblemen, bewegingsangst, het naar binnen lopen met 1 of 2 voeten, en coördineren van een activiteit bij het klimmen, klauteren, evenwicht of de balvaardigheid. In deze samenwerking kan de behandeling voor kinderen in de fysiotherapiepraktijk aan de Prommehof 3 gedaan worden, maar ook in de sporthal
Koartlan 6.

Een eerste voorbeeld van de samenwerking is het opzetten van MOVE, kom in beweging! MOVE is een multidisciplinair beweegprogramma waarbij een kind en zijn of haar ouders begeleiding en adviezen krijgen in geval van overgewicht. In het programma werken kinderfysiotherapeut, kinderdiëtiste en GGD pedagoog samen. Ook zijn de buurtsportcoach van BV Sport en de schoolarts nauw betrokken.

Team Eijzenga en FysioStiens zijn praktijken die net dat stapje meer willen doen voor de optimale behandeling en begeleiding. We starten met enthousiasme aan deze samenwerking en bieden zo de beste begeleiding voor kinderen in de regio Berlikum.

Voor vragen of bij het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met fysiotherapie Jelle Eijzenga op 0518 461 638 of rechtstreeks bij Anita Siebring op 058 257 5250

Zo maakt u bij ons een afspraak

Telefonisch

Direct bellen met onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema.

Formulier

Onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema neemt contact op.

Hoe gaat de afspraak in zijn werk?

Wat is nu écht de oorzaak van uw klacht? Samen gaan we op zoek naar waar uw klachten vandaan komen. We starten met een uitgebreid intake-gesprek en aansluitend vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Aan het eind van de eerste afspraak maken we een behandelvoorstel en bepalen we samen de concrete behandeldoelen. Als de omstandigheden of de mogelijkheden tijdens de behandelperiode veranderen, passen we de behandeling aan.

Afhankelijk van de klachten in uw specifieke situatie zijn er binnen de fysiotherapie vele behandelingen mogelijk. Vaak is oefentherapie een onderdeel van de behandeling. Naast behandeling in de praktijk krijgt u ook advies en oefeningen voor thuis of op het werk.

Benodigdheden eerste afspraak

Afmelden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer verhinderd bent voor uw afspraak. Niet nagekomen afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn voor uw eigen rekening. Als u de afzegging meer dan 24 uur van te voren doorgeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht en maken we een nieuwe afspraak voor u.