+31 (0) 58 257 52 50

Overige trainingen & therapieën van FysioStiens

Naast de bekendere soorten therapie biedt FysioStiens ook verschillende soorten trainingen, beweegprogramma’s en hulp bij bijvoorbeeld tapen. Denk hierbij aan:

FysioStiens beweegprogramma’s

Een beweegprogramma is actieve revalidatie gericht op optimale belastbaarheid. Dit kan zinvol zijn om uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld omdat u last heeft van een (chronische) aandoening of herstelt na een operatie. U krijgt individuele oefeningen op maat, op basis van uw medische gegevens, conditietests en een uitgebreid onderzoek. U traint in onze oefenzaal samen met andere patiënten en werkt zo aan uw lichamelijke conditie en doet kennis op over uw aandoening.

Wij bieden bij FysioStiens een beweegprogramma voor mensen met:

Werkwijze van FysioStiens

Bij FysioStiens zetten we u als persoon centraal omdat klachten verschillende oorzaken kunnen hebben. We behandelen dus geen klachten, maar mensen met klachten. Tijdens een eerste afspraak werken we samen toe naar een behandelvoorstel. De vergoeding per consult verschilt per verzekeraar en per aandoening.

Plan een afspraak of neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van de therapieën, trainingen of beweegprogramma’s? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bekijk hier ons volledige aanbod van behandelingen.

Zo maakt u bij ons een afspraak

Telefonisch

Direct bellen met onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema.

Formulier

Onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema neemt contact op.

Hoe gaat de afspraak in zijn werk?

Wat is nu écht de oorzaak van uw klacht? Samen gaan we op zoek naar waar uw klachten vandaan komen. We starten met een uitgebreid intake-gesprek en aansluitend vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Aan het eind van de eerste afspraak maken we een behandelvoorstel en bepalen we samen de concrete behandeldoelen. Als de omstandigheden of de mogelijkheden tijdens de behandelperiode veranderen, passen we de behandeling aan.

Afhankelijk van de klachten in uw specifieke situatie zijn er binnen de fysiotherapie vele behandelingen mogelijk. Vaak is oefentherapie een onderdeel van de behandeling. Naast behandeling in de praktijk krijgt u ook advies en oefeningen voor thuis of op het werk.

Benodigdheden eerste afspraak

Afmelden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer verhinderd bent voor uw afspraak. Niet nagekomen afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn voor uw eigen rekening. Als u de afzegging meer dan 24 uur van te voren doorgeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht en maken we een nieuwe afspraak voor u.