Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op de behandeling van lichamelijke klachten en pijn bij beweging, fysieke inspanning of bepaalde houdingen. Met de kennis en kunde helpen onze fysiotherapeuten u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten. U kunt zonder verwijzing van de huisarts fysiotherapie behandelingen krijgen. Het is voor de betaling wel van belang dat u op de hoogte bent van de vergoeding door uw zorgverzekeraar. Lees hierover aanvullende informatie via de Zorgwijzer.

Voor wie is fysiotherapie?

Heeft u een lichamelijk probleem waardoor bewegen moeilijk of pijnlijk is? Wil het bewegen niet goed of moet u meer bewegen, maar u weet niet hoe? Uw klachten kunnen allerlei oorzaken hebben: een verkeerde houding, sportblessure, ongeval of ziekte, werk of gewoon omdat uw lichaam ouder wordt. Soms heeft het te maken met de belastbaarheid van uw lichaam en de mate van belasting.

U kunt bij FysioStiens terecht wanneer u:

Werkwijze FysioStiens

Bewegen is gezond, dat weten we uit onderzoek en uit eigen ervaring. Het kan verstandig zijn om na de behandelingen van fysiotherapie door te gaan met trainen. FysioStiens werkt hiervoor samen met Wieger van der Heide en zijn team van Pro-Tact. Al meer dan tien jaar werken zij in onze oefenzaal met kleine groepjes mensen in een ontspannen sfeer aan het vergroten en behoud van conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Omdat we nauw samenwerken kunnen de oefeningen goed afgestemd worden op uw specifieke belastbaarheid.

Mocht u toch liever door een fysiotherapeut begeleid worden bij het trainen, dan kan dat in de vorm van FysioFitness. U traint dan met een groepje van maximaal zes personen een uur onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Plan een afspraak of neem contact met ons op

Twijfelt u of fysiotherapie voor u de juiste aanpak is of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Bekijk hier ons volledige aanbod van behandelingen.