Lichamelijke klachten, blessures of (chronische) aandoeningen

Wanneer u ervaart dat uw lichaam niet meewerkt bij dagelijkse handelingen, sporten of werken, kan dat ongemakkelijk, zeer vervelend en soms erg pijnlijk zijn. De oorzaken van lichamelijke klachten kunnen erg uiteenlopen. Wij gaan samen met u op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Het juiste antwoord is voor iedereen anders en er is dus ook geen standaardbehandeling.

Lichamelijke klachten waarmee u bij ons terecht kunt

Klik op de betreffende klacht hieronder voor meer informatie over de klacht zelf en de mogelijke behandelingen.

Zit uw lichamelijke klacht hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om uw te kijken wat we voor u kunnen doen.  

Algemene werkwijze van FysioStiens

Wat uw klacht ook is, we beginnen altijd met een uitgebreide intake om te onderzoeken wat het natuurlijk herstel van uw lichaam in de weg staat. We vragen u relevante informatie met ons te delen. Dit vraagt om open communicatie en vertrouwen van beide kanten.

Na het onderzoek trekken we samen conclusies en stellen we een behandelplan op. Wij vinden het belangrijk om uw huisarts op de hoogte te brengen van uw klachten en het behandelplan. Uw huisarts is immers vaak de spin in het web van de zorg en op de hoogte van uw medische geschiedenis. Het behandelplan kan in de loop van de tijd aangepast worden, gezien uw situatie kan veranderen. Als uw klachten verdwenen zijn, vieren we dit succes samen en nemen we afscheid. In een aantal gevallen kunnen wij het probleem samen niet oplossen. Dan proberen we met u naar een passend vervolg te zoeken.

Bekijk ons brede aanbod behandelingen

Binnen de fysiotherapie zijn vele behandelvormen en specialisaties. Benieuwd welke behandelingen wij in onze praktijk aanbieden? Klik hier voor het overzicht van onze behandelingen of neem contact met ons op voor meer informatie.