Behandelingen en trainingen

Voor Fysiotherapie in Stiens bent u bij ons aan het juiste adres. FysioStiens is er voor iedereen. Van jong tot oud, voor topsporters en voor mensen met chronische aandoeningen. Binnen de fysiotherapie zijn vele behandelvormen en specialisaties. Bekijk hieronder het overzicht van behandelingen en trainingen die we aanbieden of maak een afspraak bij ons voor effectieve fysiotherapie in Stiens!

Ons aanbod aan behandelingen

Zit uw lichamelijke klacht hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om uw te kijken wat we voor u kunnen doen.  

Onze werkwijze

Op de pagina’s over de verschillende klachten en therapieën bespreken we een aantal klachten en mogelijke behandelingen. Waar het vaak op neer komt is dat we samen onderzoeken wat het natuurlijk herstel van uw lichaam in de weg staat. Soms doet u onbewust iets wat de irritatie in stand houdt en soms zou het gebied waar u last heeft juist meer aan het werk mogen zijn. Er is geen one-size fits all behandeling, maar altijd maatwerk voor uw klachten, op dit moment, in deze situatie.

Wat uw klacht ook is, we beginnen altijd met een uitgebreid intakegesprek om te onderzoeken wat het natuurlijk herstel van uw lichaam in de weg staat. We vragen u relevante informatie met ons te delen. Dit vraagt om open communicatie en vertrouwen van beide kanten.

Na het onderzoek trekken we samen conclusies en stellen we een behandelplan op. Wij vinden het belangrijk om uw huisarts op de hoogte te brengen van uw klachten en het behandelplan. Uw huisarts is immers vaak de spin in het web van de zorg en op de hoogte van uw medische geschiedenis. Het behandelplan kan in de loop van de tijd aangepast worden, gezien uw situatie kan veranderen. Als uw klachten verdwenen zijn, vieren we dit succes samen en nemen we afscheid. In een aantal gevallen kunnen wij het probleem samen niet oplossen. Dan proberen we met u naar een passend vervolg te zoeken.

Kom langs voor fysiotherapie in Stiens

Welke behandelvorm past bij u en uw klachten en wat kunt u van ons verwachten? Neem gerust contact met ons op om onze werkwijze en ons behandelingsaanbod te bespreken. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat voor uw klaar!