+31 (0) 58 257 52 50

Revalidatietherapie

Revalidatie-therapie

Revalidatie is een medische term voor het herstellen (weer valide worden) na een ongeval of operatie. Zeker na een blessure, operatie of ongeval kan het zijn dat u (pijn)klachten heeft op het gebied van beweging, dat uw conditie is verminderd of dat u sommige houdingen of bewegingen opnieuw moet aanleren.

Voor wie is revalidatietherapie?

We helpen onze patiënten herstellen na onder andere:

Werkwijze FysioStiens revalidatietherapie

Bij FysioStiens zetten we u als persoon centraal omdat klachten verschillende oorzaken kunnen hebben. We behandelen dus geen klachten, maar mensen met klachten. Tijdens een eerste afspraak werken we samen toe naar een behandelvoorstel.

Plan een afspraak of neem contact met ons op

Twijfelt u of revalidatietherapie voor u de juiste aanpak is of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bekijk hier ons volledige aanbod van behandelingen.

Zo maakt u bij ons een afspraak

Telefonisch

Direct bellen met onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema.

Formulier

Onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema neemt contact op.

Hoe gaat de afspraak in zijn werk?

Wat is nu écht de oorzaak van uw klacht? Samen gaan we op zoek naar waar uw klachten vandaan komen. We starten met een uitgebreid intake-gesprek en aansluitend vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Aan het eind van de eerste afspraak maken we een behandelvoorstel en bepalen we samen de concrete behandeldoelen. Als de omstandigheden of de mogelijkheden tijdens de behandelperiode veranderen, passen we de behandeling aan.

Afhankelijk van de klachten in uw specifieke situatie zijn er binnen de fysiotherapie vele behandelingen mogelijk. Vaak is oefentherapie een onderdeel van de behandeling. Naast behandeling in de praktijk krijgt u ook advies en oefeningen voor thuis of op het werk.

Benodigdheden eerste afspraak

Afmelden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer verhinderd bent voor uw afspraak. Niet nagekomen afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn voor uw eigen rekening. Als u de afzegging meer dan 24 uur van te voren doorgeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht en maken we een nieuwe afspraak voor u.