Vanaf september 2021 is kinderfysiotherapeut Anita Siebring op donderdag aanwezig in de praktijk van Jelle Eijzenga in Berlikum.

Kinderfysiotherapie richt zich op kinderen tot 18 jaar met motorische ontwikkelingsproblemen en groei gerelateerde klachten. Hierbij kun je denken aan een voorkeurshouding bij baby’s, een vertraagde motorische ontwikkeling, veel struikelen/vallen, schrijfproblemen, bewegingsangst, het naar binnen lopen met 1 of 2 voeten, en coördineren van een activiteit bij het klimmen, klauteren, evenwicht of de balvaardigheid. In deze samenwerking kan de behandeling voor kinderen in de fysiotherapiepraktijk aan de Prommehof 3 gedaan worden, maar ook in de sporthal
Koartlan 6.

Een eerste voorbeeld van de samenwerking is het opzetten van MOVE, kom in beweging! MOVE is een multidisciplinair beweegprogramma waarbij een kind en zijn of haar ouders begeleiding en adviezen krijgen in geval van overgewicht. In het programma werken kinderfysiotherapeut, kinderdiëtiste en GGD pedagoog samen. Ook zijn de buurtsportcoach van BV Sport en de schoolarts nauw betrokken.

Team Eijzenga en FysioStiens zijn praktijken die net dat stapje meer willen doen voor de optimale behandeling en begeleiding. We starten met enthousiasme aan deze samenwerking en bieden zo de beste begeleiding voor kinderen in de regio Berlikum.

Voor vragen of bij het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met fysiotherapie Jelle Eijzenga op 0518 461 638 of rechtstreeks bij Anita Siebring op 058 257 5250

 

 

  • FysioStiens
  • FysioStiens

Deel dit

Deel dit via social media