+31 (0) 58 257 52 50

Cursusdag ‘De prematuur: van baby tot adolescent’

Op vrijdag 17 februari 2023 heeft kinderfysiotherapeut Nynke Canrinus een cursusdag gevolgd over de multidisciplinaire zorg en begeleiding van kind én ouders na een vroeggeboorte.

“Zeer inspirerende dag met collega kinderfysiotherapeuten, neonatologen, jeugdartsen, psychologen en verpleegkundigen over de zorg rondom kinderen met vroeggeboorte. Deze kinderen worden na 22 tot 35 weken al geboren met helaas allerlei gevolgen en zorgvragen. Hoe kunnen we zorgen dat deze kinderen (en hun ouders) zich het beste kunnen ontwikkelen en kansen bieden, zowel in het ziekenhuis op de kinder IC/neonatologie afdeling, als wanneer ze thuis komen met vaak allerlei hulpmiddelen zoals sonde en zuurstoftoediening. Weer veel geleerd!”

Zo maakt u bij ons een afspraak

Telefonisch

Direct bellen met onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema.

Formulier

Onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema neemt contact op.

Hoe gaat de afspraak in zijn werk?

Wat is nu écht de oorzaak van uw klacht? Samen gaan we op zoek naar waar uw klachten vandaan komen. We starten met een uitgebreid intake-gesprek en aansluitend vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Aan het eind van de eerste afspraak maken we een behandelvoorstel en bepalen we samen de concrete behandeldoelen. Als de omstandigheden of de mogelijkheden tijdens de behandelperiode veranderen, passen we de behandeling aan.

Afhankelijk van de klachten in uw specifieke situatie zijn er binnen de fysiotherapie vele behandelingen mogelijk. Vaak is oefentherapie een onderdeel van de behandeling. Naast behandeling in de praktijk krijgt u ook advies en oefeningen voor thuis of op het werk.

Benodigdheden eerste afspraak

Afmelden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer verhinderd bent voor uw afspraak. Niet nagekomen afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn voor uw eigen rekening. Als u de afzegging meer dan 24 uur van te voren doorgeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht en maken we een nieuwe afspraak voor u.