+31 (0) 58 257 52 50

Nieuwe collega: Marije Wiegersma kinderfysiotherapeut

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Marije Wiegersma en vanaf 1 december ga ik het kinderfysiotherapie team van FysioStiens versterken. 

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend en onze dochter van 3 maanden in Leeuwarden. Na een heerlijk verlof ga ik beginnen aan een nieuwe uitdaging in Stiens en omstreken. Sinds 2 jaar ben ik volledig werkzaam als kinderfysiotherapeut, waar ik vorig jaar de masteropleiding toe heb afgerond. Het werken met kinderen maakt mij erg enthousiast! Door de diversiteit in hulpvragen bij kinderen en het werken in zowel de praktijk, op scholen en aan huis kan ik mijn veelzijdigheid goed benutten. 

 Ik ga het werken bij FysioStiens combineren met een baan als kinderfysiotherapeut op Ameland. Een leuk weetje, hier gaan we volgend jaar weer wonen, hier liggen namelijk onze roots! In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in het bos, in de duinen of op het strand maar vind ik het ook leuk om fanatiek te boksen! Ik kijk er naar uit om met mijn creativiteit en gedrevenheid bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Samen met het kind, binnen zijn/haar grenzen, toewerken naar een mooi resultaat is waar ik naar streef! 

Wie weet tot ziens!

 Groeten Marije

Zo maakt u bij ons een afspraak

Telefonisch

Direct bellen met onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema.

Formulier

Onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema neemt contact op.

Hoe gaat de afspraak in zijn werk?

Wat is nu écht de oorzaak van uw klacht? Samen gaan we op zoek naar waar uw klachten vandaan komen. We starten met een uitgebreid intake-gesprek en aansluitend vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Aan het eind van de eerste afspraak maken we een behandelvoorstel en bepalen we samen de concrete behandeldoelen. Als de omstandigheden of de mogelijkheden tijdens de behandelperiode veranderen, passen we de behandeling aan.

Afhankelijk van de klachten in uw specifieke situatie zijn er binnen de fysiotherapie vele behandelingen mogelijk. Vaak is oefentherapie een onderdeel van de behandeling. Naast behandeling in de praktijk krijgt u ook advies en oefeningen voor thuis of op het werk.

Benodigdheden eerste afspraak

Afmelden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer verhinderd bent voor uw afspraak. Niet nagekomen afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn voor uw eigen rekening. Als u de afzegging meer dan 24 uur van te voren doorgeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht en maken we een nieuwe afspraak voor u.