+31 (0) 58 257 52 50

Afstudeerstage Tim Spieker

Hallo allemaal,

Misschien hebben jullie mij al voorbij zien komen in de praktijk. Graag stel ik mij nog even voor. Ik ben Tim Spieker, een 4e -jaars fysiotherapiestudent aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Tot eind februari loop ik mijn afstudeerstage bij FysioStiens! Onder begeleiding van Anouck doe ik hier ook mijn afstudeeropdracht. Mijn onderzoek richt zich op het effect van valpreventie bij mensen met een verhoogd valrisico.
In mijn vrije tijd kan je mij vinden in de sportschool, op het voetbalveld of lekker thuis op de bank.


Ik hoop hier een leuke tijd te beleven en veel te leren, tot in de praktijk!

Zo maakt u bij ons een afspraak

Telefonisch

Direct bellen met onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema.

Formulier

Onze praktijkassistente Rigine Attema-van Abbema neemt contact op.

Hoe gaat de afspraak in zijn werk?

Wat is nu écht de oorzaak van uw klacht? Samen gaan we op zoek naar waar uw klachten vandaan komen. We starten met een uitgebreid intake-gesprek en aansluitend vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Aan het eind van de eerste afspraak maken we een behandelvoorstel en bepalen we samen de concrete behandeldoelen. Als de omstandigheden of de mogelijkheden tijdens de behandelperiode veranderen, passen we de behandeling aan.

Afhankelijk van de klachten in uw specifieke situatie zijn er binnen de fysiotherapie vele behandelingen mogelijk. Vaak is oefentherapie een onderdeel van de behandeling. Naast behandeling in de praktijk krijgt u ook advies en oefeningen voor thuis of op het werk.

Benodigdheden eerste afspraak

Afmelden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer verhinderd bent voor uw afspraak. Niet nagekomen afspraken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn voor uw eigen rekening. Als u de afzegging meer dan 24 uur van te voren doorgeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht en maken we een nieuwe afspraak voor u.